Snön ligger inte vit på taket och nästan hela huset är vaket...

Trots att allt julpunt är framme och julen planeras för fullt så är det svårt med den riktiga stämningen när snön inte behagara komma. Inte för att jag vill ha metervis och snorkallt, men nog vore det bra mycket trevligare med vitt och ljust ute än det här gråa och smutsiga. Och barnen längtar ju såklart - vinter är snö, så är det bara! Inatt har vi haft en liten visit av Berit, jag vaknade av att det stormade rätt rejält i presenningen som ligger över utemöbeln. Ja, Berit är den här stormen som drar över Sverige. Undrar just varför alla stormar och orkaner har kvinnonamn..?

Veckan har annars varit fylld av kalasande och lite pluggande. Frida har äntligen fyllt sin fulla lilla hand, och hon hade hela sin femårsgrupp Superligan här! Ett härligt gäng med ungar, 2006:orna är en fin årgång :-) Idag ska vi i familjen fira våran minsta knopp, Rickard och Bea kom hem igår för att kunna vara med. Så Frida väntar redan på kalas nummer två, så det blir nog en lååång dag för henne, för vi måste ta firandet när Becka jobbat klart på fiket.

Det finns inget bättre än att ha alla barna hemma, igår var det mycket lek och bus - Frida ska ju brottas och boxas med storebror, sen skulle det byggas lego och spelas tv-spel och när de små lagt sig blev det mer spel men då slocknade mor i huset (moi...) och missade rappakaljafighten som visst vanns av Rickard. Kanske orkar jag vara med ikväll och vinna :-)

Tre dagar med plugg har jag hunnit med också i veckan, två av dagarna var vi hos Malin i Njurunda och då passade jag på att sova över hos Bea och Rickard och en dag kom Malin och Johanna hit. Vi har inte kommit så värstans långt i själva skrivandet men intervjuande och läsande tar längre tid än man kan tro. Intressant är det iallafall - ett relativt nytt område där all forskning och alla rapporter är så gott som dagsfärska.

Nej, nu är det nog snart dags för lite frulle här, gäller att grunda bra så att Paulas tårtor och fikabrödsbak landar fint i eftermiddag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0